zondag 13 maart 2016

HOERA! Boer Boris en de eieren




boer boris eieren

Ik moet het toegeven: als je je bezighoudt met kinderboeken en er komt een nieuw boek uit in je favoriete reeks, dan kan je je nog moeilijk objectief recensent noemen. 

Daarom: een lofprijzing voor de nieuwe boer Boris! Dit keer zijn de kippen van boer Boris helemaal in paasstemming. Ze hebben gekleurde eitjes gelegd in plaats van de doorsnee exemplaren. Boer Boris gaat de eitjes verstoppen - maar dan werkt de tractor niet meer! O jee! Wat zou Boris nu doen?

boer boris eieren

Dit boekje is een schot in de roos voor iedere kleuter. Niet alleen voelt de kaft van het boek lekker zacht aan, de tekeningen zijn ook geweldig (er gebeurt overal wel iets!) en het verhaal op rijm werkt. Mijn testpubliek kent de eerdere boeken van boer Boris, dus ik was zeer benieuwd naar de reactie. Dit boekje werd niet volledig onverwacht onmiddellijk met stip op één gezet.

Kortom: een superleuk, interactief boekje mét verrassing: een stickervel om zelf de mooiste Boer Boris-paaseieren te maken. U heeft nog twee weken tot Pasen! Heb ik u overtuigd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten